Så fungerar det – Köpare

OffertOnline.se är helt kostnadsfritt för dig som köpare. Du som har ett behov att få en tjänst utförd har ingenting att förlora på att ta en offert via oss. Du är inte skyldig att acceptera någon offert som du får om dessa inte passar dig av någon anledning. Nedan förklarar vi hur det går till.

1. Klicka på länken ”Lägg in förfrågan” du kommer då till ett formulär som du skall fylla i. Välj först önskad tjänst du vill få utförd och fyll i beskrivningen för jobbet du vill få utfört. I nästa steg kan du även lägga in bilder om du har några. Bilder tillsammans med din text utgör en bra grund för en leverantör att ge dig kostnadsförslag på. När du är klar klickar du på pilen, du får då ett mejl till din e-post där du skall verifiera din e-post adress. I samband med detta får du även ett gratiskonto hos oss där du kan se inlagda förfrågningar och administrera dessa.

2. När du lagt in en förfrågan så går det iväg ett mejl till matchande leverantörer för din förfrågan. Dessa leverantörer är kontrollerade av oss men vi tar inget ansvar för uppgjorda överenskommelser mellan er, vi förmedlar endast kontakten mellan er. Dina kontaktuppgifter är anonyma och blir endast tillgängliga för de leverantörer som önskar besvara din förfrågan.

3. Du kommer nu att få kostnadsförslag från de leverantörer som önskar kontakta dig. Får du inga förslag som passar dig kan du alltid förlänga din förfrågan. Glöm inte att ta bort din förfrågan när du valt en leverantör, detta för att förhindra att ytterliggare leverantörer kontaktar dig i onödan.

Vi hoppas att du vill börja använda vår tjänst redan idag! Har du några frågor eller förslag på hur vi kan förbättra vår tjänst så tveka inte att kontakta oss.
info@offertonline.se