Kostnadsfri rådgivning och offerthjälp till bostadsrättsföreningar

Sitter du i en styrelse för en bostadsrättsförening och står inför en ombyggnad eller reparation av er fastighet?
Det kan vara t.ex. en ny tvättstuga, fasadrenovering, balkonger, tilläggsisolering av vinden, stambyte, ny hiss mm. Vad det än gäller så tar vi fram offerter till er helt kostnadsfritt. OffertOnline.se har hjälpt 100-tals föreningar genom åren, inför en upphandling bör ni alltid ta in minst 5 offerter oavsett vad det gäller, detta får ni av oss! Att upphandla en entreprenad till en förening kan vara komplicerat för en vanlig lekman i en styrelse.

Vi har kunskapen och kan ställa dom rätta frågorna så att ni får ett upphandlings underlag som är rättvist mot både era medlemmar och för företagen som skall ge er offerter.
Vår rådgivning är helt kostnadsfri, kontakta oss enligt nedanstående e-post adress så återkommer vi till er så fort vi kan. Vill ni bli uppringda så ange detta i e-posten till oss. Självklart kan ni själva också lägga in en förfrågan utan att kontakta oss först, detta gör ni i så fall direkt på vår startsida genom att fylla i formuläret.

Sänk energikostnaderna för er bostadsrättsförening och spara 100.000-tals kronor varje år!
Här är lite tips från våra experter på vad ni kan ta in offerter på som kan sänka energikostnaderna för er bostadsrättsföreningen.

  • Byta trapphusbelysningen mot led armatur
  • Tilläggsisolera vindarna så kan ni sänka värmen i undercentralen/fjärrvärmen
  • Byta tvättmaskinerna mot nya som är mer vatten och energisnåla
  • Nya entreportar & källardörrar som håller tätt
  • Tilläggsisolera fasaden
  • Byta till energiglas

Vänliga hälsningar
Upphandlingsgruppen Brf
E-post: info@offertonline.se