Hemnära tjänster


Hemnära tjänster har blivit alltmer populära i takt med att samhället har blivit mer upptaget och vi har mindre tid att utföra vardagliga uppgifter. Det kan också vara ett bra alternativ för äldre människor eller personer med funktionsnedsättningar.

Vi hjälper dig att hitta hantverkare & hemnära tjänster till rätt pris nära dej. Gratis!
Som till exempel Städning & Rengöring

Hemnära tjänster är en term som används för att beskriva tjänster som tillhandahålls i hemmet eller i närheten av hemmet. Dessa tjänster kan omfatta allt från hushållsservice och trädgårdsarbete till hälso- och sjukvård och personlig assistans.

Vad ingår i hushållsnära tjänster?

Hushållsnära tjänster inkluderar en rad olika tjänster som tillhandahålls av professionella som arbetar i ditt hem eller i närheten av ditt hem. De kan inkludera städning, tvättning, strykning, matlagning, inköp, trädgårdsarbete och underhåll av fastigheten.

Vad är en hushållstjänst?

En hushållstjänst är en tjänst som erbjuds för att underlätta det dagliga livet hemma. Det kan inkludera allt från rengöring av huset till tvättning av kläder och matlagning.

Vad ingår i en vanlig hemstädning?

En vanlig hemstädning kan inkludera dammsugning och rengöring av golv, dammtorkning av möbler och ytor, rengöring av badrum och kök, tömning av soptunnor, och eventuellt också strykning av kläder. Detta kan variera beroende på kundens önskemål.

Vad kostar hushållsnära tjänster?

Kostnaden för hushållsnära tjänster varierar beroende på faktorer som plats, typ av tjänst och hur ofta tjänsterna utförs. Generellt sett kostar det mellan 200 och 400 kronor per timme (2023) för hushållsnära tjänster.

Hur lång tid tar det att städa 100 kvm?

Tiden det tar att städa 100 kvm kan variera beroende på faktorer som hur smutsigt det är, vilken typ av städning som utförs, och antalet personer som arbetar. En vanlig hemstädning kan ta mellan 2 och 4 timmar att slutföra.

Vad kostar Hemstäd en gång i månaden?

Priset för en hemstädning en gång i månaden varierar beroende på faktorer som plats och hur stort ditt hem är. Generellt sett kan en hemstädning en gång i månaden kosta mellan 1000 och 2500 kronor (2023), beroende på omfattningen av städningen och andra faktorer.

Hur ofta ska man ha Hemstäd?

Hur ofta du behöver hemstädning beror på dina personliga behov och livsstil. För vissa kan det räcka med en städning i månaden, medan andra kanske behöver städning varje vecka. Det är bäst att utvärdera dina behov och din budget för att bestämma hur ofta du ska ha hemstädning.


Det finns många fördelar med hemnära tjänster, till exempel bekvämlighet, ökad självständighet och trygghet. Det kan också skapa jobb i lokalsamhället och hjälpa till att öka den lokala ekonomin.